Професор кој неможел да се справи со немирните ученици

21 декември, 20100
a6_resize

Австралиски професор по физичко бил под лупа, одкако неколку пати чудно се однесувал кон своите студенти. Но, кога го увиделе неговото однесување, тој веднаш бил отстранет од училиштето. Дената професорот Давид Доерти, 49, физички малтеретирал една ученичка влечејќи ја за нејзиниот градник, при што го искинал и со викање ‘f— off заминал дома. Сето тоа тој го правел со изговор дека учениците биле многу немирни.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi