Пронајдени фрлени дневници на Ејми Вајнхаус

29 декември, 20100
Amy_Winehouse_19

Во Лондонското ѓубре биле пронајдени записи на Ејми Вајнхаус, записи од нејзиното минато. Во ѓубрето бил пронајден црвен тефтер, дневникот на популарната пејачка. Во него ги пишувала желбите кои ги имала уште пред да ја снима првата песна. Посакувала да си купи кола, стан во Лондон, бидејќи порано живеела во предградието. Пишувала и за тогашните љубови. На тоа нејзини претставници изреагирале, барале да се врати нејзиниот дневник, затоа што и припаѓа само нејзе и бил фрлен по грешка.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi