Провокативна рекламна кампања

7 ноември, 20100

Холандскиот бренд Suit Supply подигна огромна прашина со својата рекламна кампања (Shameless), во која полуголи жени се прикажани како сексуални играчки на мажите. Оној познат трик, сексот продава се, искористен е и во оваа ситуација, а многумина луѓе веќе ги осудија фотографиите за невкусни и сексистички.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi