Родени се близнаци со различен татко

29 декември, 20100
2-little-twins-baby-sleeping

Во северниот дел на Полска е регистриран седмиот случај, на близнаци со различен татко. ДНК тестот докажал дека близнаците имаат различен татко. Сопругата останала бремена со близначиња, од кои на машкото дете тако е нејзиниот сопруг, а на девојчето татко е нејзиниот љубовник. Тоа се случува, кога во овулацијата се произведуваат две јајце клетки и жената има сексуалени односи во многу краток период. Нејзиниот сопруг не го прифатил ни своето дете, сомневајќи се во вистината. Сега жената живее со љубовникот и двете близначиња.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi