Се разбудила во ковчег, за среќа пред да биде погребана

26 декември, 20100
maria dores

Марија Дорес, 88, од Бразил се разбудила по неколку часа од како била затворена во ковчег, за среќа, пред да биде погребана. Дека таа покажувала знаци на живот забележала нејзината внука Силва, 31, која била една од последните членови од семејството кои се збогувале со Марија. Кога таа се приближила до ковчегот забележала дека Марија диши и мрда. Веднаш била извадена од ковчегот и била однесена во болница. Нејзината внука изјавила: Таа дишеше и мрдаше, многу повеќе одколку пред да биде однесена претходната недела во болница, затоа што беше примена со артериска хипертензија, попречени артерии и Алцхајмеровата болест. Таа беше прикована за кревет жалејќи се на болки. Сега Марија е на интезивна нега и сите се молат за нејзиното здравје. Од семејството изјавиле дека се среќни што таа е жива но и тажни што Марија морала да се соочи со будењето во ковчег прогласена за мртва.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi