Се снима музички спот за една од новите песни на Michael Jackson

22 ноември, 20100

Најновите информации за покојната мега ѕвезда Michael Jackson се поврзани со снимањето на спотот за песната “Hold My Hand”. Познато е дека во спотот учествуваат голем број на статисти, неговите верни фанови. Спотот се снимал во авион. Во еден дел од спотот се отвараат голми врати од каде се гледа голема светлина на крајот од патот. Статистите се движат кон неа, што го симболизира нивното придружување кон рајот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi