Седумнаесет годишно момче, сексуално нападнато од десет жени

22 ноември, 20100

Веќе ни мажите не може да шетаат слободно по улиците доцна навечер. Како што порано жените се плашеа да шетаат сами доцна навечер, сега и мажите го имаат истиот страв. Тоа го потврдува и случајот на седумсаесет годишникот од Papua, New Guinea. Ученикот бил нападнат од група жени кои биле вооружени со ножеви. Десетте жени му се заканиле, при што четри од нив успеале да имаат сексуален однос со момчето. Тој веднаш по страшната ноќ, заминал во болница. Полицискиот команданд Tei, изјавил дека стравуваат за здравствената состојба на ученикот. Не е познато дали некоја од жените била носител на HIV вирусот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi