Секс скандал во Шведското кралство

7 ноември, 20100

Швеѓаните повторно вниманието го имаат вперено во кралското семејство. Пред пет месеци беше големата свадбена церемонија на принцезата Victoria. Овој пат јавноста е шокирана од тивкиот, повлечен крал. По објавувањето на книгата во која се објавува неговото минато, склоноста кон дивеењето, оргии подгреани со алкохол и голи модели. Се пишува за девојките кои биле служени како десерти со кафе, платени да бидат голи под нивните крзнени палта. Книгата предизвика узбуна и доминираше во медиумите во земјата, што доведе до национално себеиспитување за улогата на 64-годишниот Кинг, угледот и право на приватност. Иако се очекуваше кралот да не го искоментира сето ова сепак тоја даде изјава на прес конференција. Неговата изјава може да се толкува како признание. Кажува дека за ова има зборувано со своето семејство уште од многу оддамна и тоа е нешто што се случило во неговата младост и сега се спремни да продолжат понатаму учејќи од своите грешки.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi