Семафорче

13 декември, 20100
led-traffic-light-taiwan

За да се регулира сообраќајот на улица на која едвај можат да се разминат две возила е поставен најчудниот семафор до сега. Властите објаснуваат, дека во областа се градат два хотели, и местото е во градба, па затоа е ставен овој привремен семафор. Најавиле дека тој ќе биде отстранет во фебруари следната година, а до тогаш овој семафор ќе го регулира сообраќајот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi