Сепак нема да ја видиме жешката сцена на Angelina Jolie и Johnny Depp

7 ноември, 20100

Johnny Depp, сепак ја послуша својата долгогодишна пртнерка Vanesse Paradis, жешката сцена да биде извадена од неговиот најнов филм “The Tourist”. Партнерка на Johnny Depp во жешката сцена е Angelina Jolie. Сцената се случува под туш, каде двојката страсно води љубов. Одкако Vanesse Paradis ги видела снимките го убедувала својот партнер, тоа да не биде ставено во филмот. Иако обидот да го натреа да се повлече од проектот не и успеа, овој пат таа го натера да им предложи на продуцентите да го извадат тој дел од филмот, со изговор дека премногу ефтино изгледа.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi