Снегот може чуда да направи

2 декември, 20100

На улицата Maple Street Bridge, семафорот сигнализира дека е црвено, но знакот е малце невообичаен. Наместо обично црвено светло, на негово место стои дланка која го покажува средниот прст. Портпаролот од полицијата изјавил дека тоа е сосем случајно направено. Најверојатно се има заглавено снег внатре во деловите кои не светат, ова не е наша идеја, изјавил тој.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi