Спасен по 80 часа поминати под вода

21 ноември, 20100

Дека Кина е една од најопасните места во светот за работа, каде во просек загинуваат по 187 луѓе во несреќи поврзани со работата, секој ден, во првата половина од годината, го докажува и следниот случај. Еден маж на возраст од 43 години кој работел во близина на крајбрежјето на источната провинција Zhejiang, бил повлечен од плимата која надошла, и бил заробен во морето цели 80 часа. Бил заробен во една челична цевка која потонала 18 метри во длабочина. Од горниот дел од цефката, каде останале три сантиметри простор добивал храна и совети од психијатар како би ги издржал тие страшни саати поминати во длабочината на морето. Потоа бил успешно извлечен, при што властите изјавуваат дека не претрпел сериозни повреди.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi