Taylor Swift со сопствен парфем

10 ноември, 20100

Наскоро ќеимате можност да додадете нов Celebrity мирис вонашите колекции. Taylor Swift ќе го продава сопствениот парфем следната година. Првиот мирис ќе дебитира во престижните продавници во Северна Америка во текот на есента на 2011 година. Таа ќе биде лично вклучена во сите аспекти на развој на производите, пакувањето и рекламата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi