Технолошки иновации во следните 5 години

28 декември, 20100
graphic equalizer display with reflection

ИБМ ја објави годишната листа 5 за 5, поточно пет нови супер технолошки достигнувања и иновации кои се очекуваат да се појават во наредните пет години. Клик на линкот

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi