Тери Смит најдебелата жена во светот

8 декември, 20100

Тери Смит, е најдебелата жена во светот, која овие денови тргна во очајничка борба против килограмите. 49 годишната Американка има нешто помалку од 320 килограми. Таа почнала да ја намалува килажата за да си го спаси животот. Тери поради своите вишок килограми е заробена за креветот, неможе да се мрда ниту пак да стои на нозете. Тери ја чуваат нејзиниот сопруг и нивната ќерка, тие ја бањаат, хранат и пресоблекуваат. Тери од секогаш била крупна, иако од мала имала проблеми со вишокот килограми, таа сепак одраснала со консумирање главно брза храна. Кога во 1986 година се венчала, веќе имала проблем со килограмите, но сепак продолжила да јаде. Бидејќи неможе да се поместува, Тери мора прво да ја намали својата килажа, треба да ослабне и потоа да оди операција на желудникот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi