Тинејџер што проголтал цела кеса со кокаин

2 декември, 20100

18 годишен жител на Масачусетс неодамна проголта цела кеса со кокаин,бидејќи сакал да се извлече од локалната полиција, во обид да се ослободи од дрога пред да биде фатен. Па, очигледно полицајците, го виделе што прави и сепак за секој случај му го затнаа задникот. Фотката ќе ви обезбеди визуелен доказ за тоа како изгледа човек откако ќе проголта цела кеса кокаин.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi