Tom Jones се понудил да пее на свадбената церемонија на принцот William

17 ноември, 20100

Tom Jones изразил желба и ги понудил своите услуги да пее на свадбената церемонија на принцот William и Kate. По објавувањето на веста за нивната свабда, Tom изјавил дека би бил многу среќен доколку биде поканет на свадбата и со цело срце би отпеал неколку свои песни. “Луѓето ширум светот се возбудени околу нивната венчавка, а јас сум меѓу тие луѓе, додал тој во својата изјава.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi