Трчај, колку можеш че се спасеш :)

28 ноември, 20100

Овој судија е принуден да бега од целиот фудбалски тим, откако веројатно несакајќи го удри играчот којшто го исфрли од игра. Фудбалот во Бразил не е шега.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma