Три годишниот милионер

17 ноември, 20100

Три годишниот James Hyatt го направи најголемото откритие, што неговиот татко и дедо се трудат да го постигнат многу години наназад. Триото од Billericay, започнале со копање на еден имот, и само по пет минути детекторот за метал кој го држел тригодишниот среќник почнал да трепка. Тој пронашол златен предмет кој датира од пред 1500 години. Неговата вредност експертите ја процениле од 2,5 милиони фунти. Парите ќе бидат поделени на семејството кое го пронајде златниот предмет и сопственикот за земјиштето каде триото истражувало.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi