Украдени трофеите на Пит Сампрас

8 декември, 20100

Поранешниот рекет број еден Пит Сампрас потврдил дека му биле украдени повеќето трофеи кои ги има освоено. Американецот изјавил дека трофеите му биле украдени од складиштето во Лос Анџелес каде ги чувал. “Губењето на овие трофеи е како да сте ја земале целата моја тенис историја од животот”, изјавил пензионираната ѕвезда за Лос Анџелес тајмс “. Американецот изјавил дека сака неговите деца да ги гледаат трофеите и апелираше истите да се вратат. Тој рече дека сакал кражбата да ја изнесе во јавноста, со цел што побрзо да му се најдат трофеите.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi