Вибраторот- новото ладно оружје

11 ноември, 20100

Американката Caroline Bildsten, 56, на многу интересен начин се бранела од полицаецот кој дошол во нејзиниот дом за да ја приведе. Полицаецот во својата изјава кажува, дека по добиениот налог да ја уапси жената, поради неплатена сметка во еден ресторан се упатил во нејзиниот дом. Но се соочил со една не предвидена ситуација. Имено, тој бил нападнат од страна на жената со нејзиниот вибратор или цврст уред кој предизвикува задоволство кај жените како што го нарекува тој во својата изјава. Сега Caroline е оптужена за неплатена сметка во ресторанот и за напад на службено лице.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi