“Гуглајте“ со глас и слика

15 јуни, 20110
“Гуглајте“ со глас и слика

За да се забрза пребарувањето и да се направи што поефикасно, Google во последните неколку години посотјано воведува новини и иновации. Сега се воведени две нови кои ќе ја направат тастатурата непотребна.

Пребарувањето преку мобилен телефон само со глас веќе постои, а сега тоа се воведе и на компјутерите. Сега истото ќе може да се прави и со помош на слика.

Од оваа копманија имаат изјавено “нема да се смириме додека не го направиме пребарувањето на интернет лесно како листањето списание“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma