“Исповед од мајката на една проститутка” 2-дел

3 јуни, 20110
24amsterdam-inline-650

Вториот дел од оваа тажна приказна за една проститутка

Читам и не верувам на своите очи! Се молам на Бога да е грешка, но не е. Сепак, тоа е Драгана! Сликите не лажат. Шок! Каталози со реклами на проститутки и нивните услуги, порно водич (видео понуди за нови проститутки во градот, за нови порно содржини, Bizzare, XXX, хардкор видео …).

Со тешко срце ги гледам материјалите. Сите се порнографски списанија. На повеќето од нив, Драгана е на насловната страница! Шокирана ги листам списанијата и ги читам прилозите каде таа е во “главната улога“. Од секоја слика шокот ми се зголемува, ја гледам со мажи кои и го допираат нејзиното младо голо тело, не можам да поверувам дека е во кревет со еден, двајца, троца мажи… оргии на секоја втора страна. Драгана во сите позиции со толку мажи…перверзно се смее! Таа ужива во тоа, без срам! Почнав бесен да ги листам списанијата, како да не ми е доволно што открив дека мојата ќерка е евтин курва, туку продолжив да ги гледам нејзините мазохистички перверзиии и сеуште не можев да поверувам! Драгана е мое дете, излезе од мојата утроба!

Еден детаљ во едно списание ми го привлече вниманието. Списанието Whorehouses-offer, датум 15 декември 1991 година и тогаш сфаќам дека таа почнала со проституција веднаш по пристигнувањето во Торонто! Овде јасно се гледа датумот! Внатре во списанието на цела страница прилог од јавната куќа: Драгана и уште четири курви стојат голи пред барот и позираат. Подолу на сликата има текст: “Нашите нови девојки: Линда, Лола, Мерион, Триша и Драгана!”. Потоа ги претставуваат поединечно заедно со тарифите за услугите кои ги нудат. Кога покрај петте фотографии на Драгана прочитав: “Драгана, 21, студент по музика, дојде од Европа” – сè ми стана јасно.

Откако се смирив малку, седнав да ги прочитам сите прилози каде ги објаснува своите “гениталини квалитети“ и цената за која го продова своето тело.


Одговарајќи на прашањата од новинарите Драгана раскажува дека е од Европа, поточно од Белград.Потоа продолжува да зборува за себе…“Прв пат секс имав на петнаесет години, а со проституција почнав да се занимавам откако се запишав во средно училиште и тоа најчесто за време на викендите, на возраст од само шеснаесет години. Моите родители не знаеја за мојата блудност. И покрај тоа бев успешена во училиште и на факултет. Музиката е во моите раце. Јас сум овде само три месеци и сум запишана на додипломски студии. Сепак, јас веднаш прифатив некои порнографски понуди и така започнав да работам во јавна куќа! Веќе имав доста искуство, па мислев да го искористам тоа додека сум овде, за да заработам дополнително пари.“ – раскажува Драгана.
Дали тоа го прави само за приход, се прашував со одвратност. Бидејќи, беше подготвена…за само дваесет долари на ден да снима три порно филмови! Таа е дел од порно индустријата, без комплекси влегува во јавни куќи и задоволува клиентите. “Еден час со расната Драгана”, продолжува новинарот,“ за само дваесет долари. Драгана за еден ден успешно задоволува петнаесет клиенти, а за време на викендите – дури и повеќе од четириесет “.


На крајот од прилогот новинарот има напишано и изјава од сопственикот на борделот кој раскажува дека Драгана е една од најдобрите курви кои ги има ангажирано. Посебно значење му придава на уметничкото име на Драгана Дарлинг, со кое ја зголемила “својата продажба за триесет проценти“. За Драгана има само пофални зборови, бидејќи за четириесет и пет дена, таа му носи над четириесет илјади долари! Еден ден Дарлинг направи дури триста долари, а таа е презадоволна од третманот и процентот што го добива од газдата, кој изнесува дури дваесет проценти. Импресивна приказна за курвата  Дарлинг, продолжува новинарот и објаснува дека таа е задоволна со бројот на клиентите, кој е повеќе од две илјади за период од само три месеци! Според пресметките на Дарлинг, до сега има задоволено повеќе од три илјади луѓе. Импресивен податок.

Новинарот го завршува својот прилог со изјавата на Драгана: “Ми беше попречувана слободата додека живеев со моите родители во Белград. Со проституција морав да се занимавам само кога излегував во град, најчесто на забави. Сега кога дојдов во Торонто, се чувствувам слободна. Музиката за мене е досадна, а мојот порив за секс можам да го задоволам само во порно индустријата! Поради тоа, мислам дека моите сегашни ангажмани се соодветни. Дваесет проценти од тарифите ми се доволни, за сега, успевам да заработам 50-60 долари на ден. За мене, тоа се многу пари, бидејќи доаѓам од сиромашно семејство. Мојата амбиција не е веќе музиката. Би сакал да станам порно ѕвезда, моите видео касети да се продаваат во рекорден број.“

Можете да замислите како се чувствував кога го читав ова! Цела ноќ мислев каде сум згрешила со мојата ќерка, за да работи како проститутика и притоа да нема ниту срам ниту комплекси? Да наоѓа задоволство во проституцијата и порнографијата …

Два дена подоцна, најдов сила да се врати на пакетот што го добив. Тогаш го видов повторно писмото, каде што човекот ми се извинува што морал да ми ги каже сите овие информации, но сепак тоа било единствен начин да се уверам во вистината.

Во пакетот сепак останале неколку неотворени магазини. Немав мир додека не ги отворив и нив. Станав агресивна во своите постапки со цел да откријам се за неа, да разберам зошто го прави тоа.
Најпрво ги листав списанијата “Total Extreme” и “Extreme Perverse.” Повторно бев шокирана! Беше навистина тешко да се справам со сите овие перверзии на Драган! Само што не се онесвеств! Но, продолжив.

И тогаш речиси доживеав нервен слом. Со гадење ја гледав секоја фотографија на која е Драгана. Истрчав до бањата и ми се чини дека си ја видов утробата. Кога се вратив ја испив првата чаша вотка за да се смири. Од далеку го видов купот од порнографски списанија расфрлани по подот.
Гледам во Драгана и во вулгарните списанија со одвратни наслови како “Porno Picka”, “Vruce Picke” и слично. Сега се повеќе станувам свесна за она што е Драгана, го прелистувам “American Trash Woman” и застанувам на еден дел од текст за Драгана: “Немирната Дарлинг, 23-годишна студентка, курва во бордел, порно актерка …”

Зедов слободни денови од работа и тогаш почнав да користам лекови за смирување, со цел да станам свесна дека мојата Драгана, моето единствено дете, мојот талентиран пијанист, станала курва. Од каде тој нагон? Од мене сигурно не го наследила, јас бев невин кога стапив во брак и првиот оргазам го доживеав една година после сексуалното искуство …

Во списанието “American Trash Woman” од септември 1993 година, пишува дека Немирната Драгана е дојдена во Торонто на само 21 година со цел да се усоврши во областа на музиката – и нормално да се подобри во сексот!

Во продолжение на текстот, новинарот дава детални информации за пропорциите на нејзиното тело, специјалности, перверзиите кои ги прави. Таа нема чувство на вина ниту на срам! Со цел да добие поголем публицитет целата приказна, новинарот има направено табела за вообичаениот број на клиенти кои ги задоволува Немирната Дарлинг во текот на една недела: понеделник – 20 клиенти, вторник – 26, среда – 29, четврток – 36, петок – 43, сабота – 56 клиенти.

Се чувствувам одвратно, не сакам да верувам во сето ова … но Дарлинг нагласува дека му дава приоритет на евтиниот секс (брзиот секс), ако може така да се каже, брутално и брзо е**ње! Тарифата на Дарлинг е 5 до 20 долари, во зависност од тоа каде треба да го задоволи клиентот, дали во евтин бордел, во парк, во јавна куќа, во јавен тоалет … нејзината тарифи за секс не е повисоки од дваесет долари! За на крај се згрозив од нејзината изјава: “Ниска цена, но поголем обрт.”

На нејзиниот газда му припаѓаат огромен дел од приходите, околу десет илјади долари месечно, а за неа остануваат околу 1500 – 2000 долари. Таа е свесна дека заслужуваат многу повеќе, но сепак е задоволна бидејќи газдата е макро кој ја заштитува. Подолу во интервјуто Немирната Дарлинг, изјавува дека не ги разбира луѓето кои плаќаат и до $ 500 за неколку часа со проститутка, кога за истата услуга може да плати дваесет пати поевтино.
Конечно, Немирната Дарлинг признава дека на нејзината банкарска сметка има околу $ 25.000. “Ваков приход не би можела да имам доколку работам како пијанист во оркестар или педагог во училиште“ – го завршува своето интервју.
Во едно друго порно списание, со наслов “Foreign Prostitute” Драгана отворено зборува за нејзините подвизи во екстремната порно продукција. Новинарот забележува дека Немирната Дарлинг, за првиот месец во Торонто, за четириесет долари на ден, секоја недела снимала повеќе од дваесетина порно филмови! И тогаш, кога ќе им заврши кариерата како филмски ѕвезди,продолжуваат да работат во евтини бордели или јавни куќи! Понатаму во текстот новинарот пишува дека Немирната Дарлинг уште по пристигнувањето во Торонто се има одлично докажано.

Се уште не можам да поверувам дека мојата Драгана е во порнографските води. И покрај сите напори и убедувања да се врати назад во Белград, останува да ја гради својата т.н. “кариера“. Секој ден, се повеќе се згнасувам од секоја фотографија и секоја информација која ја прочитав.

Се надевам, дека оваа моја приказна ќе допре до девојките кои сакаат да влезат во тој свет, бидејќи ако не успеам да ја вратам назад мојата Драгана, барем да успеам да вратам назад нечија друга ќерка.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma