“Ова не е порно со Бин Ладен“!

21 мај, 20110
OBL_1887191i

Лари Флинт сопственикот на магазинот “Hasler“ одлучил да сними порно филм за животот на Осама Бин Ладен. На тој чеор се одлучил кога слушнал дека Осама во својот дом криел голем број на порно списанија мегу нив и магазинот “Hasler“.Насловот на филмот е познат и неговото име е “Ова не е порно со Бин Ладен“.

Осама наводно во 90-тите години сакал да го убие Боби Браун бидејќи премногу ја сакал Витни Хјустон, тоа го потврдила Кола Буф, писателка која Осама ја држел неколку месеци како сексуална робинка. Тој сакал да и купи куќа во Судан и да го убие Боби Браун изјавила Кола Буф.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi