22 начини на опишување на синџирот на исхрана

23 декември, 20110
si

Постојат голем број на зборови или реченици кои може да се искористат да се опише синџирот на исхрана. Редоследот по кој животните се хранат со други растенија и животни се нарекува синџир на исхрана. Да, тоа е толку едноставно како што исгледа. Да јадат или да бидат изедени. Нема прошка, нема извинување, нема милост. Тоа е светот на животните. Тие можат да бидат забавни и нивниот свет е многу едноставен. Тој е воден од страна на нивниот глад. Да, тие мислат на сексот и љубовта и сите оние важни работи, но не со празен стомак. Не, тие не, тие треба да се хранат, во големи количини. Овие слики ќе ви ја прикажат суровоста на животинскиот свет. Без сочувство спрема сите. Во некои зоолошки градини дури и им фрлаат живо пиле само да ги потсетат тигрите на убивачкиот инстинкт. Како и да е, овие слики живописно ќе ви го опишат синџирот на исхрана.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma