3Д интерактивен ѕид

22 март, 20110
maroon-5_000

Бендот Maroon 5 со поддршка од Кока Кола,  деновиве е во студио за да го напишат и снимат својот нов сингл, кој ќе биде инспириран од цел свет за само 24 часа. За таа цел направен е неверојатен 3Д ѕид, кој што ќе биде користен за да се соберат предлози и идеи од сите оние кои сакаат да учестуваат. Целиот настан можете да го пратите и земете учество и на социјалната мрежа on Facebook.

http://www.youtube.com/watch?v=TbUnI-APrBM&feature=player_embedded

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi