Адам Сендлер со своја ѕвезда на Булеварот на популарноста

3 февруари, 20110
Adam_Sandler_-_Big_Daddy

Актерот кој е гаранција за одлична комедија, Адам Сендлер, конечно дојде на ред да добие своја ѕвезда на популарноста на Булеварот на познатите.

Тој пресреќен изјавил дека сеуште не му се верува дека и тој е дел од овој булевар.

Инаку ова 2431 доделена звезда на Булеварот на познатите во Холивуд.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi