Ако некогаш се успокоите, барем нека биде со стил

20 април, 20110
0

Британската компанија “Creative Coffins” нудат нов сервис, избор на ковчези со разни декорации, направени од 60% рециклирана хартија и влакна од дрво. Во галеријата подолу можете да видите дел од нивниот асортиман.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi