Алис Купер сакал да го убие Елвис Присли

8 јуни, 20110
alis kuper

Алис Купер ја имал можноста да се запознае со кралот на музиката Елвис Присли. Кога тој бил повикан во неговиот апартман, пред да влезе бил подлегнат на детален претрес во случај да не носи со себе некакво оружје.

Но, кога влегол кај Елвис се зачудил кога видел дека апартманот е полн со оружје. Тогаш тој извади еден пиштол кој беше полн со муниција. Ми го даде во рацете. Во моментот кога го држев пиштолот си помислив дека можам да влезам во историјата само ако испукам еден куршум со кој би го убил. Но, во тој момент Присли се фрли на мене и ме бутна на подот, и ми рече: “Вака се прави кога пред тееб стои некој со оружје”, изјавил Купер.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort - Korsan taksi -

https://finandearth.com/