Андреј Пејиќ е 11-ти на листата за 50 најдобри модели

13 април, 20110
AndrejPejic viva 3

Моделот Андреј Пејиќ, со потекло од Тузла се најде на високото 11-то место на листата за најдобрите 50 модели во светот. Тој високо котира на оваа листа но, исто така и на листата за најангажираните модели. Неговиот изглед е користен и во кампањите за мажи и во кампањите за жени. Во продолжение ви ги претставуваме фотографиите на Андреј, направени од чешкиот фотограф Марцин, за магазинот Вива.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi