Апче за пушачите, како да престанете да пушите а да не се здебелите?

11 јуни, 20110
time-to-stop-smoking

Американските научници се заслужни за уште едно откритие. Тие дошле до откритие кое се однесува на пушачите кои имаат намера да ги остават цигарите но се плашат од здебелување. Имено, тие пронашле лек кој гарантира дека по оставањето на цигарите нема да ги качите килограмите.

Тие го пронашле механизмот кој е поврзан со пушењето и апетитот. Така што со ова апче по престанувањето со оваа зависност, не се зголемува апетитот и нема да се здебелите.

Ова апче би требало да се појави на пазарот од следната година.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma