Децата на Гвинет Палтроу ќе учат кинески, грчки, латински…

11 јуни, 20110
gwyneth paltrow chris martin-saidaonline

Гвинет Палтроу и нејзиниот сопруг Крис Мартин, дале јавен оглас со кој бараат приватен учител за нивните две деца, седум годишната Епл и пет годишниот Мосес. Учителот треба да им дава часови по: сликање, едрење, драма, филозофија, кинески јазик, латинкси, старогрчки, шах, тенис.

Сето ова е можеби премногу за нивната возраст, но тие сметаат дека ќе им биде од корист. За приватниот учител тие се спремни да даваат 70.000 евра годишно. Децата веќе посетуваат приватно училиште, но родителите сметаат дека дополнителните часови се неопходни.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma