Apple го корегираше баг-от за следење

5 мај, 20110
novaapple

По неколкуте судски тужби и многу осуди од корисниците, Apple на своите потрошувачи им понуди нова верзија на IOS, со кој се решава проблемот на следење. Верзијата IOS 4.3.3 споменатиот проблем го решава на три нивоа, не се синхронизира на iTunes, се зачувуваат податоците за локациите само за последните седум дена, а оние кои сакаат можат во потполност да го исклучат Location Services.

Новоста и апдејтот е достапен за корисниците на iPhone и iPod Toucha третата генерација и поновите, како и за двете генерации на iPad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma