Атланта ќе прави гробишта за геј популацијата

6 април, 20110
szin2s

Следејќи го примерот за геј гробишта во Данска, сега и во Атланта се планираат исти такви. Хомосексуалните двојки и нивните семјества кои сакаат да ја поминат својата вечност заедно ќе добојат шанса со правењето на геј гробишта во Атланта.  Џон Сагс од “Достоинствен спомен“ сопственик на гробиштата, изјавил дека постоењето  на геј гробиштата е природна прогресија, бидејќи геј луѓето се се повеќе прифатени во општеството. “Мислам дека ова е добра идеја, бидејќи се работи за чуство на заедништво, врска и затоа што е традиција“, изјавил Сагс кој всушност е геј.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi