Бин Ладен бил во Македонија!!!

3 јуни, 20110
osama

Осама Бин Ладен бил во Македонија и тоа на неколку наврати. Прв пат бил во наша древна и библиска ни земја, уште далечната 1992 година кога на пропатување за Босна, бил гостин на сеуште постоечки невладини организации. Втор пат се појавил повторно 1995-та. Дали тогаш се враќал со своите муџахедини од “ратишта” низ Босна, или го вратила бозата од Апче, не знаеме. Како и да е, ако не за високи дипломатски претставници од сериозни земји на меѓународната сцена, тогаш како лепак за терористи сме на врвот.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma