Нашиот ангел ќе биде светец?

3 јуни, 20110
wallpaper2-1024

За хуманоста на нашиот Тоше никој до сега нема спорено. И не треба. За неговиот блажен лик, неговиот глас, стас… да не говориме. Детето беше синоним на чистота и позитивна енергија.

Канонските правила на нашата црква и потребата од три чуда, се јасни. Зарем нема исклучоци од таа пракса, а прашање кое може да го поставиме или уште подобро да го потегнеме до нашите црковни власти? Желбата сигурно не е само наша. Напротив. Би сакале да полемизираме на оваа тема. Добредојдени се Вашите коментари. Ќе ги објавиме сите што се со адекватна содржина.

Ви благодариме!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma