Битлси во 3Д

25 септември, 20110
2-1

Уличниот 3Д сликар Јоандрес Вера го завршува своето прво уметничко дело посветено на познатите Битлси. Мексиканецот со помош на своите пријатели ја наслика првата анаморфна 3Д слика од познатиот бенд, долга 24 метри и широка 6 метри.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi