Богатите плачат за уште пари

16 март, 20110
pari

Според најновата анкета која била спроведена врз 1000 американски богаташи, дојдено е до информација дека повеќе од половина се изјасниле дека не се чувствуваат како богаташи. Тоа биле оние кои имале богатство помало од 7,5 милиони долари. Тие стравуваат дека сеште немаат шанса за лагоден живот и се плашат од рецесијата и покрај милионите кои ги имаат.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort - Korsan taksi -

https://finandearth.com/