Brad Pitt воспитуван според строго христијански правила

18 мај, 20110
Brad+Pitt+cannes

Овие денови се занимаваше со промоција на неговиот најнов филм “The Tree Of Life” во кој тој глуми строг татко. Во име на тоа, тој раскажа дел од неговото детство.

Brad бил строго воспитуван, и неговите родители за сè што му се случувало во животот му велеле дека се случува по Божја воља.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma