Братот на Чавез се фати за оружје

29 јуни, 20110
Hugo-Chavez

Адан Чавез, родениот брат на болниот Хуго Чавез, изјавил дека е спремен и со оружје да ја брани “ слободата “ на комунизмот во Венецуела. Наводно, опозицијата спремна на stand by чека да ја превземе власта по “ наводната смрт “ на неговиот брат. Еее… е тоа е комунизам no paseran!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi