Бритни во детството имала желба да биде адвокат

10 март, 20110
britneyspears1

Во најновото интервју, Бритни изјавила дека се сеќава на моментот кога во седмо одделение имала за задача да напише есеј за тоа што сака да биде. Нејзина желба било таа да биде адвокат.

За деновите од детството таа кажала дека, иако поминувала неколку часа во играње и пеење по дома, сепак многу повеќе сакала да се дружи со хартијата.

Но, животот ја понел во осема поинаков правец, за кој таа вели дека е многу задоволна и воопшто не и е криво.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi