“Celebrity” кукла! Да ти прави друштво кога ти е досадно:)

6 ноември, 20110
05_Flatbed_2 - DECEMBER

Ако по секоја цена посакуваш да си во друштво на некоја славна ѕвезда, сега може да се каже дека желбата ќе ти се исполни. Единствена пречка е ако од ова што ние го нудиме, не се задоволуваш. Тогаш, ќе мора да причекаш или само да ја го искористиш како идеја ова што го нудиме, па да си направиш своја кукла со посакуваната celebrity.

Anna Chapman

 

Heidi Klum

 

Christina Hendricks

 

Taylor Swift

 

Barack Obama

 

Debbie Harry

 

Robert Pattinson

 

Goldie Hawn

 

Jenna Jameson

 

Michelle Williams

 

Marilyn Monroe

 

Reese Witherspoon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi