Монструми се котат во светот! Живеел со 26 женски мртви тела!

6 ноември, 20110
400-4

Русин од гробишта крадел женски тела, ги носел дома, ги облекувал како кукли и живеел со нив во неговиот мал стан.

Анатолиј Москвин, кој зборува на 13 странски јазици и се смета за гениј, опседнат е со гробишта.

Имено, полицијата го уапсила 45 годишниот Москвин откако било откриено дека дома има 20 мртви женски тела. Москвин инаку е истричар и новинар, но навечер се претварал во монструм , одел на гробишта ископувал женски лешеви и ги носел дома.

„За време на истрагата на оскрнавените гробови, истражувачите привеле машко лице, кај кого откриле повеќе од 20 лешеви на жени“, изјавила портпаролката на руската полиција за медиумите.

Фотографиите објавени на еден руски сајт прикажуваат како Москвин  ги облекувал мртвите тела на жените, кои била на возраст од 15 до 25 години. Некои извори навеле и точна бројка дека во неговиот мал стан биле најдени 26 мртви женски тела.

Москвин се смета дека е опседнат од гробови и гробишта, дури и сам навел дека пишува книга за гробишта.

Полицијата извршила преглед во неговиот дом откако добиле повик од неговите родители. Откако се вратиле од одморот, кој го поминуваат во нивната летна резиденција од пролет до есен, тие виделе дека во станот на нивниот син има лешеви на сите страни.

Против 45 годишниот Москвин моментално не е покренато никакво обвинение, бидејќи се чека да помине низ психолошки анализи и испитувања.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi