Чешка политичарка покажа се што знае! :)

22 октомври, 20110
106366

Членка на Чешката на Комунистичката партија, Vendula Kroupová (24), наречен Црвена Вендула,  одлучи да ги покаже сите атрибути! Закачи слики на својот  Фејсбук профил, како подарок за гласачите!

Вендула е член на Градскиот совет во Јиндрихув Храдец.Критиките од дежурните моралисти, не ја загрижуваат воопшто, додавајќи дека ова е чиста уметност затоа што ангажирала професионален фотограф. Таа додала дека не се кае поради позирање.
– Мислам дека сликите не навредува никого. Ако некој смета така, немора да гласа за мене на изборите. Јас сум млада и мислам дека имам што да се покажам – изјавила Вендула!

Градоначалникот на град во кој таа е советник има разбирање.
– Таа  користи иновативен начин да го привлече вниманието на политичките настани. Фотографиите се од уметничка гледна точка, многу интересни, од политичка гледна точка иновативни – искрено додал градоначалникот Станислав М.
Сепак, по бурни реакции, фотографиите биле тргнати од Фејсбук.

А, вие погледнете ја политичарката во продолжение…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi