Човекот калкулатор

17 март, 20110
Човекот калкулатор

Scott Flansburg e човекот кој може да решава сложени математички функции без употреба на калкулатор.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi