Мајката на Кети Пери напиша книга за кариерата на својата ќерка

17 март, 20110
Katy+Perry

Мери Хадсон, мајката на музичката ѕвезда Кети Пери напиша книга за кариерата на својата ќерка, вклучувајќи ги и успесите но и неуспесите. Таа ги напишала сите позитивни страни на кариерата на Кети, но и сите превземени акции со кои нејзините родители не се сложувале. Во книгата се напишани многу вистини за Кети, со кои ќе се отфрлат многу гласини. Сега Мери ја бара издавачката куќа која ќе го објави напишаниот материјал. Родителите на Кети, Мери и Кеит Хадсон се евангелски христијански свештеници.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma