Chromebook

12 мај, 20110
Chromebook

Acer и Samsung се партнерите на Google кои ги изработија Chromebooks, два  лап топ компјутери. За подобро да им објаснат на своите корисници што точно е Chromebook, и зошто тој е добар избор, од Google направија видео кое ќе ги долови сите елементи, а основната порака е – Chromebook е ништо освен веб.

Двата компјутери ќе бидат достапни од 15 јуни во Америка и во шест европски држави, Велика Британија, Франција, Германија, Холандија, Италија и Шпанија.

http://www.youtube.com/watch?v=daPt_drDGWM&feature=player_embedded

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma