Шест годишен хрват привлекува метал како магнет

12 мај, 20110
Шест годишен хрват привлекува метал како магнет

На прв поглед Ivan Stoiljković од Koprivnicа делува како и секое друго дете на негова возраст, кој пред се сака да си игра со другарите. Но она по што сигурно се разликува е неговата способност да привлекува метални објекти со своето тело. На неговото тело со леснотија се лепат, лажици, вилушки, мобилни телефони и други предмети, па дури и метална тава за печење. Неговото семејство вели дека на гради малото момче може да држи до 35 килограми тешки метални предмети.

http://www.youtube.com/watch?v=2hGmjURO02c&feature=player_embedded

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort - Korsan taksi -

https://finandearth.com/