Чуден објект на дното на Балтичкото море

3 август, 20110
nlo

Шведскиот истражувач Питер Линдберг тврди дека пронаоѓање на необични предмети на дното на морето е вообичаена работа, но признал дека никогаш не сретнал ваков објект.
Округлиот објект бил пронајден случајно кога неговата екипа истражувала остатоци од брод стар 100 години на самото дно на Балтичкото море.

Оваа необична појава на дното на морето ја прави уште повеќе мистериозна фактот што укажува дека тој голем објект е преместуван или влечен по морското дно.
Иако истражувачите за природата на објектот се уште не даваат никакви изјави, голем број на интернет стручњаци се јавиле со свои коментари и размислувања. Поголемиот број од нив тврдат дека се работи за вселенско летало, бидејќи објектот имал совршени облини и фактот дека не можело да му се утврди статроста.
Но, она што најмногу ги налутило НЛО-ентузијастите е изјавата на Линдберг дека неговиот тим не мисли понатаму да ја истражува оваа необична појава, бидејќи нема средства ни интерес во оваа област.

Дали ќе се јават други приватни или владини агенции кои ќе се позанимаваат со овој објект, останува да се види. Снимката од чудниот објект можете да ја видите овде:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi