Чудна или екстремна уметност изработена на глава од човек?!! Во секој случај не е залудно потрошено време! :)

29 октомври, 20110
amazing-art-on-human-faces02

Создавањето уметност на лице од човек е навистина неверојатно, така да делата на овие ликови сигурно се изработувале со часови. Наречете ја чудна или наречете ја екстремна уметност, овие дела се предобри и авторот треба да се гордее со нив.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi